Glasbewassing

Schone ramen, professionele uitstraling

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Het regelmatig wassen van ramen zorgt voor prettig zicht en goede lichtinval. En daarnaast zorgt een gewassen gebouw voor een professionele uitstraling. We vergeten uiteraard de directe omlijsting en kozijnen niet.

Naast glasbewassing kunnen we aanvullend periodiek of éénmalig uw gevel reinigen om de rest van uw gevel in conditie te houden. Aluminium, beton, steen, kunststof of rvs, voor ons geen probleem!

Streeploos resultaat, van laag tot hoog

Allpro glazenwassers gaan voor een streeploos resultaat, van laag tot hoog. Als er geen ladders of hoogwerkers gebruikt kunnen worden gebruiken we een telescoop met het Telewash-systeem. Ramen en gevels kunnen wij hiermee tot op een hoogte van 13 meter streeploos wassen.

Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water. Dit is leidingwater waaruit kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streeploos op.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Voor onze glazenwassers, maar uiteraard ook voor uw medewerkers, bewoners, bezoekers en omstanders. Allpro is VCA gecertificeerd. En we sturen onze glazenwassers natuurlijk niet zomaar de ladder op. Zij hebben de juiste vakdiploma’s, zoals het Vakdiploma Glazenwasser (SVS) en het diploma basisveiligheid (VCA).

Wilt u ook schone ramen?