Home / Over ons

Over Allpro

Al sinds 1987 samen voor schoon

 

 

 

Schoonmaak is onze passie

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaakonderhoud. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

We zijn aangesloten bij de volgende (branche)organisaties:

Onze specialisten hebben allemaal vakopleidingen afgerond. Onze beleidsverklaring.

Duurzaam schoon

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo gebruiken wij voornamelijk producten van Quick&Easy. Dit zijn duurzame schoonmaakproducten waarmee je water en schoonmaakproduct bespaart door middel van een handig systeem dat zelf doseert.

Maar het is niet alleen de aanschaf van groene middelen en materialen, maar ook de kennis over het gebruik daarvan. Zo worden onze medewerkers opgeleid om zo duurzaam mogelijk schoon te maken, bijvoorbeeld in spaarzaam watergebruik. 

Over de directie

Oscar Peeters begon zijn carrière in de schoonmaakwereld bij KSD Schoonhouders in Krimpen aan de IJssel en heeft zich van meewerkend voorman opgewerkt tot bedrijfsleider. In 1997 werd hij gevraagd om te komen werken bij Allpro Service, waar hij de schoonmaaktak van het bedrijf op mocht richten. In 2000 werd hij bij Allpro directeur en draaide de schoonmaak op volle toeren. Het bedrijf ging steeds meer groeien en in 2015 kreeg Oscar de kans om het bedrijf, samen met zijn vrouw Yvonne, over te nemen. Op 9 juni 2016 is dat uiteindelijk gebeurd.

Oscar en Yvonne zijn tot op heden trotse eigenaren van het bedrijf en vele veranderingen zijn inmiddels doorgevoerd. Zo is het bedrijf verhuisd vanuit Hoogvliet naar Krimpen aan den IJssel en is er een nieuw, fris logo gekomen. Inmiddels heeft Allpro ruim 130 locaties in onderhoud en meer dan 100 medewerkers. De kracht van Allpro zit in de kwaliteit en flexibiliteit die wordt geleverd. Daarom ook de slogan: ‘Samen voor schoon’.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.