Home / Samen voor schoon

Schoonmaakbedrijf Allpro

Van eenmalige schoonmaak tot volledig ontzorgen

 

  • Beste prijs – kwaliteit
  • Flexibel
  • Afspraak = afspraak
  • Vast aanspreekpunt

Wij maken schoon voor:

Kantoren
Onderwijs
VVE's
Winkels
R
En nog meer

Wat doen we allemaal

Wat zeggen onze klanten

Als onderwijs instelling hebben wij behoefte aan een flexibele, kwalitatief goede en transparante schoonmaakpartner. Allpro bewijst iedere dag dat wij met de keuze voor Allpro de juiste gemaakt hebben. De ervaringen met Allpro zijn al jaren onveranderd goed. Als opdrachtgever heb ik zowel met leidinggevende als de uitvoerende medewerkers goed contact, en een eventueel probleem wordt snel verholpen. Door samen flexibel in uitvoering te zijn, houden wij ons mooie gebouw in een optimale onderhoudsstaat.

Rutger van den Bosch

Hoofd Facilitaire zaken, Krimpenerwaard College

Allpro verzorgt al jarenlang naar tevredenheid de dagelijkse, reguliere schoonmaak van onze locaties. Tevens zetten wij Allpro in voor periodiek onderhoud van onze vloeren en indien voorkomend voor een opleveringsschoonmaak. Allpro is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt en meedenkt over de optimale invulling van de werkzaamheden. Het directe contact met Oscar en Yvonne Peeters en de flexibiliteit van het vakkundig personeel zijn grote pluspunten alsmede de concurrerende prijsstelling.

Els Maasdam

Directeur Bestuurder , Kinderopvang KindeRdam

Wij werken sinds 2018 met Allpro cleaning services. Bij ons, een bedrijf met loodsen in combinatie met kantoorruimtes hebben wij echt een cleaning service nodig die snel en dynamisch kan handelen. Allpro verzorgt precies wat wij nodig hebben en mocht er van het plan afgeweken worden, dan hebben zij binnen no-time een oplossing paraat.

Christine Buitelaar

Office manager, Zwijnenburg Shipyard

Ik hoef alleen maar te bellen en Oscar en zijn team staan klaar om mij te helpen. Dat kan iemand zijn om de COVID afdeling schoon te maken, een offerte om de badkamervloeren anti-slip te maken, tot een extra raamzemen beurt. Wij werken al 14 jaar samen. Communicatie is altijd goed en ze zijn vriendelijk en scherp geprijsd. Keep up the good work!

Mandy Cleophas

Manager diensten, Zorginstelling de Zellingen

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.