Home / Schoonmaak kantoren / Schoonmaak en corona

Schoonmaak kantoren tijdens corona

Uw kantoor volledig coronaproof

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Door corona is het een stuk rustiger op de kantoren. Dat betekent niet dat er niet schoongemaakt hoeft te worden. Dit blijft gewoon doorgaan en dat doen we maar al te graag! Door corona moet er zelfs nog strikter worden schoongemaakt.
Allpro denkt graag met u mee op het gebied van extra hygiëne. Met onze speciale corona schoonmaak en desinfectie aanpak maken wij ieder kantoor corona proof. 

Verschil tussen gewone schoonmaak en corona schoonmaak

Met de gewone schoonmaak van kantoren verwijderen wij vuil om te voorkomen dat micro-organismen ontstaan, vermenigvuldigen of zich verspreiden. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen desinfecteren we daarnaast alle in de ruimte aanwezige oppervlakken. Desinfecteren is het onschadelijk maken van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen op (levenloze) oppervlakken.
Dus dit betekent voor ons naast de dagdagelijkse schoonmaak volgens het reguliere schoonmaakprogramma, extra aandacht voor aanraakpunten en oppervlakken. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.
En hoe vaak we dit doen hangt af van de hoeveelheid aanwezige medewerkers, de gebruiksintensiteit en de mate van vervuiling. Samen met u stellen wij een corona schoonmaakplan op zodat ook uw kantoor corona proof wordt!.

Schoonmaak checklist

Om uw kantoor corona proof te maken maken we gebruik van een checklist. Dit is een lijst van alle ruimtes en oppervlakken die we extra controleren en desinfecteren. Denk aan:

  • werkplekken
  • vergaderruimtes
  • toiletten

Daarnaast plaatsen wij ook kaartjes op de gedesinfecteerde plekken met daarop de datum en tijd van desinfectie.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.