Home / Schoonmaak scheepswerf

Schoonmaak scheepswerf

 • Beste prijs-kwaliteit
 • Afspraak = afspraak
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaak van uw scheepswerf door Allpro

Op een werf wordt hard gewerkt. Het is daarom meer dan prettig om dit te doen in een schone omgeving. En als een boot klaar is of na een proefvaart, dan moet deze worden schoongemaakt. Allpro heeft de ervaring en kennis hiervoor.

Wat maken we schoon op uw scheepswerf

We besteden veel aandacht aan de schoonmaak van:

 • De boot bij oplevering
 • De boot na een (proef)vaart
 • Kantines
 • Kantoren van de medewerkers
 • Toiletten
 • Werkplaats

Schoonmaak op maat

Afhankelijk van uw budget en de veiligheidseisen zorgen we voor een schoonmaakprogramma op maat. We kijken hierbij naar een aantal zaken:

 • Bezetting van uw medewerkers
 • Gebruik van de verschillende ruimtes
 • Oppervlakte van de verschillende ruimtes

Wij zorgen er uiteraard voor dat uw medewerkers hun werk gewoon kunnen blijven doen.

Wij werken sinds 2018 met Allpro. Bij ons, een bedrijf met loodsen in combinatie met kantoorruimtes hebben wij echt een cleaning service nodig die snel en dynamisch kan handelen. Allpro verzorgt precies wat wij nodig hebben en mocht er van het plan afgeweken worden dan hebben zij binnen no-time een oplossing paraat.

Christine Buitelaar

Office manager, Zwijnenburg Shipyard

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn scheepswerf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw scheepswerf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij onze scheepswerf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
voor uw scheepswerf? Zoek niet verder

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.