Schoonmaak

We nemen de schoonmaak volledig uit handen

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?
Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaak. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs-en winkelpanden, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Wij maken alles schoon, geen uitzonderingen

Als wij schoonmaken, dan doen wij dat ook goed. Schoonmaak is onze basis. Maar we doen veel meer. Denk aan het schoonmaken van koffie apparaten en bijvullen, het verwisselen van theedoeken en handdoeken en deze wassen. Maar ook het water geven van de planten doen wij graag.

Heeft u een mooie vloer liggen en wilt u die ook graag mooi houden? Dan maken wij deze ook weer helemaal schoon. We zorgen voor periodiek vloeronderhoud. Wilt u ook de buitenkant van uw gebouw schoon hebben? Geen probleem. Onze glazenwassers zorgen er voor dat uw ramen weer helemaal schoon worden. Ook kunnen we uw gevel reinigen. En we kunnen zelfs voor u graffiti verwijderen.

Ook sanitaire voorzieningen regelen we graag voor u!

Naast het schoonmaken van uw kantoor, zorginstelling of school leveren wij ook sanitaire middelen. Handdoekautomaten, toilettollen en zeepdispensers en andere sanitaire producten worden aangevuld indien nodig. Zo bent u er zeker van dat alle sanitaire ruimtes tip top in orde zijn.
Dit alles doen we, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Sanitaire voorzieningen

Schoon is bij ons ook echt schoon!

Onze specialisten hebben allemaal vakspecifieke opleidingen afgerond. Zoals VCA, VCA Vol, opleiding schoonmaak en opleiding vloeronderhoud. We hebben een vast schema voor heel veel panden, maar we werken ook op afroep en periodiek.

Glashelder in verwachtingen

Het is van belang dat er in kaart wordt gebracht waar u behoefte aan heeft. Bent u op zoek naar schoonmaak werkzaamheden op vaste momenten? Of zoekt u juist een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging? Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten. In overleg inventariseren wij al uw eisen en wensen. U kunt dan aangeven welke schoonmaakwerkzaamheden u wilt uitbesteden en wanneer u wilt dat deze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Op basis hiervan stellen we een schoonmaakplan voor u op. Tussentijds onderhouden wij goed contact en leggen de zaken vast. 

 

Evaluatie van het schoonmaakwerk

Is er schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Dit doen we met zowel de medewerker en u als klant. Instructie en begeleiding van de medewerker doen we ook intensief, dat vinden we heel belangrijk. Daarnaast controleren de leidinggevenden altijd alles af.

Schoonmaak 1

Schoonmaak en duurzaam gaan hand in hand

Bij duurzaam schoonmaken komen er verschillende dingen kijken. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk milieubewuste keuzes gemaakt worden. Het gaat wel om hygiëne dus er mag niet worden ingeleverd op kwaliteit. Duurzame schoonmaak bestaat uit het gebruik van geschikte methodes en het vermijden van agressieve schoonmaakmiddelen.

Een voorbeeld hiervan is bleekwater. In bleekwater zit chloor wat erg slecht is voor het milieu. Dus in plaats van chloor maken wij schoon met een natuurlijke zeep of een allesreiniger. Deze zijn even hygiënisch en minder schadelijk voor het milieu.

Het gebruik van schoonmaakmiddelen is maar een klein onderdeel van het geheel. Het belangrijkste onderdeel binnen de schoonmaakbranche om duurzaam te kunnen zijn is de duurzame inzetbaarheid van mensen. Dit doen we door simpelweg goed voor onze medewerkers te zorgen.

Wilt u ook een schoon pand?

Dus wilt u uw pand echt schoon hebben en volledig ontzorgd worden op schoonmaak gebied?
Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!