Schoonmaak

We nemen de schoonmaak volledig uit handen

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaakonderhoud. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Schoon is bij ons ook echt schoon!

Onze specialisten hebben allemaal vakspecifieke opleidingen afgerond. Zoals VCA, VCA Vol, SVS en basisopleiding vloeronderhoud. We hebben een vast schema voor heel veel panden, maar we werken ook op afroep en periodiek.

We doen evaluaties met zowel medewerker en klant. Instructie en begeleiding van de medewerker doen we ook intensief, dat vinden we heel belangrijk. Daarnaast controleren de leidinggevenden altijd alles af.

Meer dan alleen schoonmaak

Schoonmaakonderhoud is onze basis. Maar we doen veel meer. Denk aan koffie apparaten bijvullen, theedoeken en handdoeken verwisselen en wassen en planten water geven. We nemen dit graag uit handen, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken.

Glashelder in verwachtingen

Het is van belang dat er in kaart wordt gebracht waar u behoefte aan heeft. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten. In overleg inventariseren wij al uw eisen en wensen.
Wij zorgen dat onze dienstverlening helder is. Daarom onderhouden wij goed contact, leggen de zaken vast en komen wij onze afspraken na.

Wilt u ook een schoon pand?