Home / Schoonmaak / Glasbewassing

Glasbewassing voor uw bedrijf

  • Allpro glazenwassers gaan altijd voor het beste resultaat
  • Professioneel en streeploos
  • Flexibel en betaalbaar
Hoe kunnen wij u helpen?

Het regelmatig wassen van ramen van uw kantoorpand of vrijstaande woning zorgt voor prettig zicht en goede lichtinval. En daarnaast zorgt een gewassen gebouw voor een professionele uitstraling. We vergeten uiteraard de directe omlijsting en kozijnen niet. Ieder gebouw heeft weer z’n specifieke aanpak. Zowel met ladder, een telescoop of hoogwerker, Allpro kan alle soorten glasbewassing aan. Schoon en veilig!

Naast glazenwassen kunnen we aanvullend periodiek of éénmalig uw gevel reinigen om de rest van uw gevel in conditie te houden. Aluminium, beton, steen, kunststof of rvs, voor ons geen probleem!

Ramen wassen, streeploos met osmosewater

Allpro glazenwassers gaan voor een streeploos resultaat, van laag tot hoog. Als er geen ladders of hoogwerkers gebruikt kunnen worden gebruiken we een telescoop met het Telewash-systeem. Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water of osmosewater.

In normaal leidingwater zitten zouten en mineralen die op je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende zichtbare druppeltjes.

Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is water waar de mineralen en zouten uit zijn gehaald. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd.

Deze methode werkt zonder raamwissen. Ook bij zonnig weer. Na verdamping blijven er geen zouten of mineralen achter op de ramen, dus geen vlekken.

Ramen wassen op hoogte met de ladder

Werken op hoogte vormt een van de grootste risico’s binnen de glazenwassers-en gevelreinigingsbranche. Daarom is het van het grootste belang dat dit veilig gebeurt. Welke methode we hanteren is onder andere afhankelijk van de hoogte van het gebouw.

Werken met de ladder gebeurt minder vaak. Deze methode gebruiken we alleen voor echte laagbouw.

Ramen wassen op hoogte met de telescoop

Als er geen ladders of hoogwerkers gebruikt kunnen worden gebruiken we een telescoop met het Telewash-systeem. Ramen en gevels kunnen wij hiermee tot op een hoogte van 13 meter streeploos wassen. Onze glazenwasser gebruikt bij de bewassing geen spons of wisser, maar een steel met zachte borstel.

Let op! Als u de ramen voor het eerst sinds lange tijd laat wassen met dit systeem, dan kan het zijn dat we het meer dan 1 keer moeten wassen. Glas is namelijk poreus, waardoor er de eerste keer vuil uit uw glas komt.

Ramen wassen op hoogte met de hoogwerker

Een hoogwerker wordt vaak ingezet voor het wassen van ramen op grote hoogte en moeilijk bereikbare plekken. Met behulp van een van onze hoogwerker kunnen onze glazenwassers tot ongeveer 32m streeploos wassen.

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. Zo moeten de ramen aan de buitenkant vaker schoongemaakt worden dan aan de binnenkant. En hanteren we voor laagbouw andere methoden dan voor hoogbouw. Samen met u stellen we een maatwerkplan op voor uw beglazing, maar ook voor uw kozijnen. Zodat uw ramen en kozijnen in topconditie blijft. 

En als we toch op grote hoogte werken, checken we eventuele gebreken en geven dit door aan u.

Veiligheid voorop bij glazenwassen

Veiligheid staat bij ons voorop. Voor onze glazenwassers, maar uiteraard ook voor uw medewerkers, bewoners, bezoekers en omstanders. Allpro is VCA gecertificeerd en onze glazenwassers zijn in het bezit van een VOG. En we sturen onze glazenwassers natuurlijk niet zomaar de ladder op. Zij hebben de juiste vakdiploma’s, zoals het Vakdiploma Glazenwasser (SVS) en het diploma basisveiligheid (VCA).

 Glazenwassen doen wij duurzaam

Bij het glazenwassen gebruikt Allpro alleen osmosewater. Dus er komen geen reinigingsmiddelen aan te pas.

Nog even op een rij wat we allemaal doen 

  • Glasbewassing binnen én buiten
  • Zowel voor kantoorpanden als vrijstaande huizen
  • Ontzorgen door periodiek schoonmaken van alle ramen en kozijnen
  • Maatwerk behandelplan
  • Afspraken over de kwaliteit
  • Goed opgeleide vakmensen die veilig en vakkundig te werk gaan
  • Checken van gebreken op plekken waar u niet komt.

Allpro, samen voor schoon

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaak. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs-en winkelpanden, zorginstellingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Als wij schoonmaken, dan doen wij dat ook goed. Schoonmaak is onze basis. Maar we doen veel meer. Denk aan periodiek vloeronderhoud. Ook kunnen we uw gevel reinigen. En we verwijderen graffiti op uw gevel.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.