Home / Schoonmaakbedrijf Ouderkerk aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Ouderkerk aan den IJssel

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Ouderkerk aan den IJssel

Allpro, het betaalbare en betrouwbare schoonmaakbedrijf met werkgebied Ouderkerk aan den IJssel staat altijd voor u klaar.

Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zodat zij kunnen genieten van een schone omgeving. Wij zijn er trots op hen deze essentiële behoefte te kunnen bieden en zullen altijd verder gaan dan de behoeften van elke klant!

Dus als u op zoek bent naar een one-stop-shop voor uw bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel, neem dan contact op met Allpro!

Wij bieden de beste service voor uw geld

Wanneer u een schoonmaakdienst nodig hebt voor uw bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel is het belangrijk om er een te vinden met concurrerende prijzen en een flexibele planning. Ons professioneel personeel van topkwaliteit zal elke klus die ons wordt toegewezen snel afmaken met oog voor detail – hoe groot of klein uw project ook is!

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel

We weten dat uw tijd kostbaar is, daarom werken we rond uw schema in plaats van dat u rond ons schema moet werken. Of u ons nu één keer per week of één keer per maand voor uw bedrijf nodig heeft, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft.

Schoonmaak zoals u dat wilt

We weten dat ieders behoeften anders zijn, daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een eenmalige dieptereiniging wilt voor uw bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel of maandelijkse bezoeken van onze professionals – het maakt niet uit hoeveel tijd het kost! Wij zullen samen met u een betaalbaar plan ontwikkelen dat past bij zowel het budget als de planning.

Voor ieder bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel een geschikte schoonmaakoplossing

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan bedrijven in Ouderkerk aan den IJssel. Naast algemene kantoorschoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u ons inhuurt voor uw volgende schoonmaakdienst! Wij bieden complete schoonmaakdiensten in Zuid Holland, inclusief schoonmaak bij bedrijfsverhuizing of verbouwing. U kunt achteroverleunen en ontspannen terwijl wij alle aspecten van boven naar beneden verzorgen – net alsof u een werknemer in dienst heeft. 🙂

Alle bedrijven in Ouderkerk aan den IJssel maken wij schoon in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze medewerkers zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw bedrijf in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!   

Eén vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Ouderkerk aan den IJssel? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.