Graffiti verwijderen

Voor ons een koud kunstje

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Graffiti op uw gebouw is erg vervelend en ontsierd de uitstraling. Gelukkig kunnen we dit prima verwijderen, uiteraard zonder de gevel te beschadigen. We gebruiken hiervoor verschillende methodes, afhankelijk van de ondergrond en soort graffitiverf.

Stoomcleanen

Met stoomcleanen wordt het oppervlak gereinigd met heet water tot wel 150 graden onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Dit is de meest gemakkelijke manier om graffiti te verwijderen. Omdat sommige graffiti hardnekkig is, kan het niet in elke situatie worden toegepast.

Biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel

Als graffiti verwijderen niet mogelijk is door middel van stoomcleanen, gaan we met een reinigingsmiddel aan de slag. Dit doen we vooral wanneer er meerdere lagen graffiti over elkaar heen zijn gespoten of als de verf hardnekkig is.

We zijn erg zorgvuldig met het kiezen van het juiste reinigingsmiddel. De ondergrond kan namelijk worden aangetast als er verkeerde reinigingsmiddelen gebruikt worden.

Zandstralen

Lukt het niet met een reinigingsmiddel, dan verwijderen we de graffiti door middel van zandstralen. Hierbij mengen we zandkorrels met water. Dit straalmiddel is zacht, zodat we de gevel niet beschadigen.

Graffiti voorkomen

Als de graffiti weg is, dan kunnen we met een anti- graffiticoating de gevel beschermen tegen nieuwe graffiti. En als er toch een graffiti op zit, dan kan deze eenvoudig verwijderd worden.
De voordelen:

  • Beschermt tegen UV straling
  • Biedt extra bescherming tegen weersinvloeden
  • Eenvoudig verwijderen nieuwe graffiti
  • Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
  • Vuil- en waterafstotend

Wilt u graffiti verwijderd hebben?