Home / Schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel Allpro

Bij Allpro zijn we gepassioneerd over het leveren van de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten die bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel nodig hebben om hun omgeving schoon en uitnodigend te houden. Wij begrijpen hoe essentieel het is voor onze klanten om toegang te hebben tot dit soort diensten met concurrerende prijzen en flexibele schema’s – daarom stellen wij klanttevredenheid boven alles!

Als u voor ons kiest, kunt u er zeker van zijn dat elke klus – ongeacht de grootte of complexiteit – snel en zorgvuldig wordt geklaard door een ervaren team tegen een goede prijs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw volgende professionele schoonmaakproject!

Wij bieden de beste service voor uw geld

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, goed geprijsd schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel, zoek dan niet verder. Onze deskundige medewerkers zorgen voor tevredenheid door hun nauwgezette aandacht voor details en aan het leveren van waar voor uw geld – ongeacht de grootte of frequentie van uw project! Met onze flexibele planning, afgestemd op die van u, zorgen wij ervoor dat er nooit tijd wordt verspild als het gaat om snel schoonmaken.

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf in Nieuwerk aan den IJssel

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom zorgen wij ervoor dat onze diensten om u heen draaien en niet andersom. Bij ons maakt het niet uit of u regelmatig of slechts af en toe hulp nodig hebt – wij zijn beschikbaar wanneer dat nodig is!

Een schoonmaak oplossing voor ieder bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel

We weten dat ieders behoeften anders zijn. Daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een eenmalige schoonmaak wilt of dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse bezoeken van onze schoonmaakprofessionals – wij maken samen met u een betaalbaar plan dat past bij zowel uw budget als planning.

Allpro is er om u te voorzien van het hoogste niveau van dienstverlening. Naast algemene kantoorschoonmaak in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

En omdat we een full service schoonmaakbedrijf zijn, kunnen we ook doorlopende schoonmaakdiensten leveren, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw facilitaire diensten. U kunt achteroverleunen en ontspannen terwijl wij alles grondig onder handen nemen – net alsof u een werknemer in dienst heeft. 🙂

Alle bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel maken wij schoon…

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

  • De Hooge Veenen
  • IJsselpoint
  • Kleine Vink
  • Nessepoort

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Duidelijk en transparante communicatie

Allpro is een professioneel schoonmaakbedrijf met een open communicatiebeleid. We zorgen er altijd voor dat u op de hoogte bent van wat er gaande is in het proces en luisteren goed naar feedback, waarbij we eventuele zorgen of problemen aanpakken voordat ze zich voordoen, zodat we uitstekende service kunnen blijven bieden zoals u verdient!

U heeft ook altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

Allpro is uw go-to voor uitzonderlijke zorg als het gaat om schoonmaakoplossingen. Ons team van toegewijde en getrainde professionals brengt uitmuntendheid in elke opdracht, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste schoonmaak kwaliteit. Onze medewerkers zijn trots op hun nauwgezette aandacht voor details. 

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in
Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.