Home / Schoonmaak VvE

Schoonmaak VvE

 • Beste prijs-kwaliteit
 • Afspraak = afspraak
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaak van uw VvE door Allpro

De flatgebouwen en appartementencomplexen van VvE’s en woningbouwverenigingen worden intensief gebruikt door zowel bewoners als bezoekers. Dan is het van belang dat alle gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, de galerij, het trappenhuis en de liften schoon en netjes en representatief zijn.

Wat we doen voor de VvE

Allpro voert een groot aantal werkzaamheden uit, zodat dit niet door de bewoners gedaan hoeft te worden. Voor u een zorg minder en u weet zeker dat de schoonmaak professioneel wordt gedaan.

De schoonmaakwerkzaamheden worden op gezette tijden en dagen, door vaste schoonmakers en volgens een duidelijk werkschema uitgevoerd. Onze schoonmakers zijn duidelijk te herkennen aan de Allpro bedrijfskleding. Wij besteden veel aandacht aan:

 • Een representatieve en schone entree
 • Glasbewassing
 • Schone en fris ruikende liften
 • Een opgeruimd en schoongemaakt trappenhuis
 • Een goed huismeesterschap

 

Een goed huismeesterschap

Naast de periodieke schoonmaak voor uw VvE leveren wij huismeesterdiensten. Deze diensten kunnen verschillen per VvE, afhankelijk van de wensen. We zorgen ervoor dat de huismeester het gezicht en 1e aanspreekpunt van de bewoners en de VvE wordt.
Waar we u bij kunnen helpen:

 • Klein technisch onderhoud
 • Lampen vervangen
 • Technische gebreken doorgeven of zelf oplossen
 • Toezicht houden in en rondom het pand
 • Verzorgen van de tuinen of planten- bloemenbakken
 • Vooral het 1e aanspreekpunt

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van ons appartementencomplex?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw appartementencomplex maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen op ons appartementencomplex aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
voor uw VvE? Zoek niet verder

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.