Home / Schoonmaakbedrijf Gouda

Schoonmaakbedrijf Gouda

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Gouda Allpro

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Gouda? Of u nu een eenmalige schoonmaak nodig heeft of onze full-service diensten voor uw bedrijf, wij kunnen u helpen. Allpro schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren van topkwaliteit schoonmaakdiensten aan bedrijven van elke omvang.

We begrijpen hoe belangrijk het is om uw werkplek schoon en netjes te houden, en we gaan verder dan wat u nodig heeft. Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten, van algemene schoonmaak tot dieptereiniging en desinfectie.

We bieden ook aangepaste schoonmaakpakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en hoe wij u kunnen helpen uw werkplek schoon en uitnodigend te houden voor zowel uw werknemers als klanten.

Allpro, het betaalbare en betrouwbare schoonmaakbedrijf met werkgebied Gouda staat altijd voor u klaar.

Wij bieden de beste service voor uw geld

Allpro biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten die zeker aan uw behoeften voldoen, en onze prijzen zijn zeer concurrerend. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten en hoe wij u kunnen helpen geld te besparen!

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf in Gouda

Uw flexibiliteit is onze belangrijkste prioriteit. We weten dat u het druk heeft en we willen u helpen op elke manier die bij u past.

Wij bieden u een reeks schoonmaakdiensten aan die worden aangepast aan uw behoeften. Of u nu een eenmalige schoonmaakdienst nodig heeft of een regelmatig schoonmaakschema, wij hebben voor iedere wens een oplossing en denken daar graag met u mee.

Duidelijk en transparante communicatie

Wanneer u een schoonmaakbedrijf inhuurt, verwacht u professionaliteit en open communicatie. Bij Allpro nemen we die verwachtingen serieus. Wij communiceren altijd duidelijk en transparant met onze klanten. Of het nu gaat om het bespreken van de schoonmaakdiensten die wij leveren voor uw bedrijf in Gouda of het geven van updates over onze voortgang, wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn.

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het onderhouden van een goede relatie met onze klanten. Daarom nemen we altijd de tijd om naar feedback te luisteren en eventuele zorgen van onze klanten aan te pakken. We hopen dat we door een open communicatie de hoge kwaliteit schoonmaakdiensten kunnen blijven leveren die onze klanten verwachten en verdienen.

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor ieder bedrijf in Gouda een geschikte schoonmaakoplossing

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan bedrijven. Naast algemene kantoorschoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u ons inhuurt voor uw volgende schoonmaakdienst! Wij bieden complete schoonmaakdiensten, inclusief schoonmaak bij verhuizing of verbouwing. U kunt achteroverleunen en ontspannen terwijl wij alle aspecten van boven naar beneden verzorgen – net alsof u een werknemer in dienst heeft. 🙂

 

 

Alle bedrijven in Gouda maken wij schoon…

Wij maken schoon voor alle bedrijven in de regio Gouda. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

  • Goudse Poort
  • Gouwe Spoor
  • Gouwe Stroom
  • Kromme Gouwe
  • IJsselfront

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze medewerkers zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw bedrijf in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!

 

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Gouda? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.