Home / Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

 • Beste prijs-kwaliteit
 • Afspraak = afspraak
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Representatieve professionals

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel Allpro

Allpro, het betaalbare en betrouwbare schoonmaakbedrijf met werkgebied Capelle aan den IJssel staat altijd voor u klaar.

Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zodat zij kunnen genieten van een schone omgeving. Wij zijn er trots op hen deze essentiële behoefte te kunnen bieden en zullen altijd verder gaan dan de behoeften van elke klant!

Dus als u op zoek bent naar een one-stop-shop voor uw bedrijf in Capelle aan den IJssel, neem dan contact op met Allpro!

Wij bieden de beste service voor uw geld

Wanneer u een schoonmaakdienst nodig hebt voor uw bedrijf in Capelle aan den IJssel is het belangrijk om er een te vinden met concurrerende prijzen en een flexibele planning. Ons professioneel personeel van topkwaliteit zal elke klus die ons wordt toegewezen snel afmaken met oog voor detail – hoe groot of klein uw project ook is!

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf in Capelle aan den IJssel

We weten dat uw tijd kostbaar is, daarom werken we rond uw schema in plaats van dat u rond ons schema moet werken. Of u ons nu één keer per week of één keer per maand voor uw bedrijf nodig heeft, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft.

Schoonmaak zoals u dat wilt 

We weten dat ieders behoeften anders zijn, daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een eenmalige dieptereiniging wilt voor uw bedrijf in Capelle aan den IJssel of maandelijkse bezoeken van onze professionals – het maakt niet uit hoeveel tijd het kost! Wij zullen samen met u een betaalbaar plan ontwikkelen dat past bij zowel het budget als de planning.

Voor ieder bedrijf in Capelle aan den IJssel een geschikte schoonmaakoplossing

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan bedrijven in Capelle aan den IJssel. Naast algemene kantoorschoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u ons inhuurt voor uw volgende schoonmaakdienst! Wij bieden complete schoonmaakdiensten in de regio Rotterdam, inclusief schoonmaak bij verhuizing of verbouwing. U kunt achteroverleunen en ontspannen terwijl wij alle aspecten van boven naar beneden verzorgen – net alsof u een werknemer in dienst heeft. 🙂

Alle bedrijven in Capelle aan den IJssel maken wij schoon…

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Capelle aan den IJssel. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

 • Capelle Trade Centre
 • Capelle-West
 • Fascinatio
 • Hoofdweg Capelle XL
 • Rhijnspoor
 • Rivium
 • Wormerhoek

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze medewerkers zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw bedrijf in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!   

Eén vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Capelle aan den IJssel? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.