Home / Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

 • Beste prijs-kwaliteit
 • Afspraak = afspraak
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Rotterdam Allpro

Allpro is een professioneel schoonmaakbedrijf met werkgebied Rotterdam. Wij geloven dat een schone omgeving een gelukkige omgeving is, en we gaan verder dan dat om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn. Ons doel is ervoor te zorgen dat al onze klanten een schone en veilige plek hebben om te werken of te leren.

Wij bieden topkwaliteit schoonmaakdiensten tegen scherpe prijzen, en we zijn altijd flexibel om rond uw schema te werken. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak, glazenwassen of vloeronderhoud, wij hebben een team van specialisten die de klus snel en efficiënt klaren. Wij bieden ook opleveringsschoonmaak voor nieuwbouwprojecten of verbouwingen.

Dus als u op zoek bent naar een one-stop-shop voor uw bedrijf in Rotterdam, neem dan contact op met Allpro!

Wij bieden de beste service voor uw geld

Als het gaat om prijs-kwaliteit, doet niemand het beter dan Allpro. Wij vinden dat u niet hoeft te kiezen tussen een kwaliteitsschoonmaak en een betaalbare prijs. Daarom bieden wij beide!

Flexibele schoonmaakdiensten voor
ieder bedrijf in Rotterdam

We weten dat uw tijd kostbaar is, daarom werken we rond uw schema in plaats van dat u rond ons schema moet werken. Of u ons nu één keer per week of één keer per maand voor uw bedrijf in Rotterdam nodig heeft, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft.

Schoonmaak zoals u dat wilt

We begrijpen dat ieders behoeften anders zijn, daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige dieptereiniging voor uw bedrijf in Rotterdam of regelmatige wekelijkse bezoeken, wij werken samen met u een plan uit dat past bij uw budget en planning. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt schoonmaken, wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw ruimte altijd brandschoon is.

Een breed scala aan schoonmaakdiensten voor bedrijven in Rotterdam

Allpro biedt een breed scala aan diensten voor elke behoefte. Naast algemene kantoorschoonmaak in Rotterdam zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud. We bieden zelfs complete schoonmaakdiensten aan voor diegenen die verhuizen naar een nieuw pand in regio Rotterdam of die hun gebouw hebben laten verbouwen – zodat u gewoon achterover kunt leunen en ontspannen!

Alle bedrijven in Rotterdam maken wij schoon…

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Rotterdam. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

 • Albrandswaard
 • Botlek
 • Brainpark
 • Charloisse Poort
 • De Laagjes
 • Gadering
 • Hordijk
 • Nieuw Oranjekanaal
 • Nieuw-Mathenesse
 • Pothof Rozenburg
 • Rotterdam Noord-West
 • Schiebroek
 • Spaanse Polder
 • Vondelingenplaat

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Professionals met passie voor ons vak

Al onze medewerkers zijn goed opgeleide professionals die trots zijn op hun werk. U kunt erop vertrouwen dat uw kantoor bij Allpro in goede handen is.  

 

Eén vast aanspreekpunt

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We staan altijd voor u klaar

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! We begrijpen dat er soms onverwachts iets tussenkomt en dat er op het laatste moment schoongemaakt moet worden.

Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Rotterdam? Zoek niet verder

Waarom probeert u het niet eens? Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten zien wat we voor u kunnen doen!
Wij reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.