Home / Schoonmaakbedrijf Rhoon

Schoonmaakbedrijf Rhoon

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Rhoon Allpro

Allpro, het betaalbare en betrouwbare schoonmaakbedrijf met werkgebied Rhoon staat altijd voor u klaar.

Bij Allpro leveren we de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten die bedrijven in Rhoon nodig hebben om hun omgeving schoon te houden voor hun medewerkers en bezoekers. Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om de beste prijs-kwaliteit te krijgen en volgens uw wensen – daarom stellen wij klanttevredenheid boven alles!

Als u voor ons kiest, kunt u er zeker van zijn dat elke klus – ongeacht de grootte of complexiteit – snel en zorgvuldig wordt geklaard door een ervaren team tegen een goede prijs.

Dus als u op zoek bent naar een one-stop-shop voor uw bedrijf in Rhoon, neem dan contact op met Allpro!

Wij bieden de beste service voor uw geld

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, redelijk geprijsd schoonmaakbedrijf in Rhoon, zoek dan niet verder. Onze deskundige medewerkers zorgen voor tevredenheid door hun nauwgezette aandacht voor details en aan het leveren van waar voor uw geld – ongeacht de grootte of frequentie van het schoonmaakwerk! Met onze flexibele planning, afgestemd op die van u, zorgen wij ervoor dat er nooit tijd wordt verspild als het gaat om snel schoonmaken.

Flexibele schoonmaakdiensten voor
ieder bedrijf in Rhoon

We zorgen ervoor dat onze diensten zich aanpassen aan uw planning en niet andersom. Bij ons maakt het niet uit of u regelmatig of slechts af en toe hulp nodig hebt – wij zijn beschikbaar wanneer dat nodig is.

Schoonmaak zoals u dat wilt

We weten dat ieders behoeften anders zijn. Daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een eenmalige schoonmaak wilt voor uw bedrijf in Rhoon of dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse bezoeken van onze schoonmaakprofessionals – wij maken samen met u een betaalbaar plan dat past bij zowel uw budget als planning.

Voor ieder bedrijf in Rhoon een geschikte schoonmaakoplossing

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan bedrijven. Naast algemene kantoorschoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud. U hoeft zich nergens zorgen over te maken als u ons inhuurt voor uw volgende schoonmaakdienst!

Wij bieden ook schoonmaak bij verhuizing of verbouwing. U kunt achteroverleunen en ontspannen terwijl wij alles grondig onder handen nemen – net alsof u een werknemer in dienst heeft. 🙂

Alle bedrijven in Rhoon maken wij schoon

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Rhoon. Zoals kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

Ons team van toegewijde en getrainde professionals brengt vakmanschap in elke opdracht, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste schoonmaak kwaliteit. Onze medewerkers zijn trots op hun nauwgezette aandacht voor details.  

Eén vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Rhoon? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.