Home / Over schoonmaakbedrijf Allpro

Over Allpro

Al sinds 1987 samen voor schoon

 

 

 

Schoonmaak is onze passie

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaakonderhoud voor bedrijven. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

We zijn aangesloten bij de volgende (branche)organisaties:

Onze specialisten hebben allemaal vakopleidingen afgerond. Onze beleidsverklaring.

Schoonmaakbedrijf Allpro Service

Over de directie

Oscar Peeters begon zijn carrière in de schoonmaakwereld bij KSD Schoonhouders in Krimpen aan de IJssel en heeft zich van meewerkend voorman opgewerkt tot bedrijfsleider. In 1997 werd hij gevraagd om te komen werken bij Allpro Service, waar hij de schoonmaaktak van het bedrijf op mocht richten. In 2000 werd hij bij Allpro directeur en draaide de schoonmaak op volle toeren. Het bedrijf ging steeds meer groeien en in 2015 kreeg Oscar de kans om het bedrijf, samen met zijn vrouw Yvonne, over te nemen. Op 9 juni 2016 is dat uiteindelijk gebeurd.

Oscar en Yvonne zijn tot op heden trotse eigenaren van het bedrijf en vele veranderingen zijn inmiddels doorgevoerd. Zo is het bedrijf verhuisd vanuit Hoogvliet naar Krimpen aan den IJssel en is er een nieuw, fris logo gekomen. Inmiddels heeft Allpro ruim 130 locaties in onderhoud en meer dan 100 medewerkers. De kracht van Allpro zit in de kwaliteit en flexibiliteit die wordt geleverd. Daarom ook de slogan: ‘Samen voor schoon’.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Allpro gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. We voelen ons betrokken bij de samenleving en het milieu en streven naar duurzame oplossingen in alles wat we doen. Onze MVO-toewijding wordt weerspiegeld in vier pijlers: duurzame inkoop, duurzame dienstverlening, duurzame energie en duurzaam personeelsbeleid.

Ons MVO beleid in de praktijk

 

Schoonmaakbedrijf Allpro mvo-1

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?
Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.

We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.