Home / Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Schoonmaakbedrijf Barendrecht

 • Beste prijs-kwaliteit
 • Afspraak = afspraak
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Barendrecht Allpro

Wanneer u een bedrijf runt, is schoonmaken het laatste waar u zich zorgen over wilt maken. Maar een schone en goed onderhouden werkplek is essentieel voor zowel het moreel van de werknemers als de klanttevredenheid. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Allpro schoonmaakbedrijf met werkgebied Barendrecht heeft jarenlange ervaring met het leveren van topkwaliteit schoonmaakdiensten aan bedrijven van elke omvang.

Of u nu een eenmalige schoonmaak of doorlopende schoonmaakondersteuning nodig heeft, wij stemmen onze diensten af op wat u wilt.

We begrijpen dat elk bedrijf anders is, en we zetten ons in om de hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren die u nodig heeft om uw werkplek er op zijn best uit te laten zien.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u en uw bedrijf kunnen ontzorgen met de schoonmaak.

Wij bieden de beste service voor uw geld

Allpro biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten die zeker aan uw behoeften voldoen, en onze prijzen zijn zeer concurrerend.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten en hoe we u kunnen helpen geld te besparen!

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf

Wij begrijpen dat schoonmaken voor bedrijven vaak maatwerk is. Daarom bieden wij een reeks schoonmaakdiensten die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf in Barendrecht. Of er nu dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt moet worden, wij ontwikkelen samen met u een plan waardoor uw pand er schoon en professioneel uit blijft zien.

Een schoonmaak oplossing voor ieder bedrijf in Barendrecht

Allpro kan veel van uw facilitaire diensten overnemen. Van een eenmalige schoonmaak tot volledig ontzorgen, alles kan!
Wij bieden complete schoonmaakdiensten voor bedrijven van alle soorten en maten.

Allpro is er om u te voorzien van het hoogste niveau van dienstverlening. Naast algemene kantoorschoonmaak in Barendrecht zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

En omdat we een full service schoonmaakbedrijf zijn, kunnen we ook doorlopende schoonmaakdiensten leveren, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw facilitaire diensten.

Alle bedrijven in Barendrecht maken wij schoon….

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Barendrecht. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

 • Achterzeedijk
 • Augustapolder
 • Bijdorp
 • BT-Oost
 • De Punt
 • Dierenstein
 • Dorpzicht
 • Kilweg noord
 • Nieuw Reijerwaard
 • Reijerwaard / Cornelisland
 • Vaanpark

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Duidelijk en transparante communicatie

Allpro is een professioneel schoonmaakbedrijf met een open communicatiebeleid. We zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van wat er gaande is in het proces en luisteren goed naar feedback, waarbij we eventuele zorgen of problemen aanpakken voordat ze zich voordoen, zodat we uitstekende service kunnen blijven bieden zoals u verdient!

U heeft ook altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

Onze schoonmaak professionals beschikken over de nodige kennis om elk project aan te pakken, ongeacht de grootte – van één ruimte tot volledige gebouwen. Omdat onze medewerkers getrainde professionals zijn die trots zijn op hun werk, kunt u er altijd op vertrouwen dat de schoonmaakkwaliteit elke keer weer top is.

 

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Barendrecht? Zoek niet verder

Wij staan voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.