Home / Schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Een schone werkomgeving werkt prettiger en verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Dit is zelfs wetenschappelijk aangetoond. En het draagt bij aan de professionele uitstraling richting klanten en bezoekers. Daarom vinden we de schoonmaak van uw kantoor erg belangrijk.
Door corona is het een stuk rustiger op de kantoren. Dat betekent niet dat er niet schoongemaakt hoeft te worden. Dit blijft gewoon doorgaan en dat doen we maar al te graag! Door corona moet er zelfs nog strikter worden schoongemaakt. We leggen graag even uit hoe we kantoren schoonmaken tijdens corona.

Ieder kantoor schoonmaak op maat

Ieder bedrijf is anders. Daarom is ieder schoonmaaktraject maatwerk voor ons. We brengen samen met u eerst in kaart waar u behoefte aan heeft. Bent u op zoek naar schoonmaak werkzaamheden op vaste momenten? Of zoekt u juist een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging?
Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten. In overleg inventariseren wij wat u wilt. U kunt dan aangeven welke schoonmaakwerkzaamheden u wilt uitbesteden en wanneer u wilt dat deze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Op basis hiervan stellen we een schoonmaakplan op maat voor u op.

Kwaliteitschecks en een beter resultaat

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Dit doen we aan de hand van de DKS-methode (Dagelijks Kontrole Systeem). Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat.

Onze schoonmaakprofessionals

Onze schoonmaak collega’s zijn representatief en goed herkenbaar, vriendelijk en gastvrij. Wij komen tenslotte op bezoek bij u, wij zijn de gast. Daarnaast zijn ze goed opgeleid tot schoonmaakspecialisten. En wilt u dat we extra diensten doen? Denk aan het schoonmaken van koffie apparaten en bijvullen, het verwisselen van theedoeken en handdoeken en deze wassen. Maar ook het water geven van de planten doen wij graag. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Ook qua werktijden zijn we flexibel. Of dat nou dagelijks – tijdens kantoortijden, ‘s avonds of in het weekend is. Zeker in deze periode met onregelmatige tijden denken wij met u mee. 

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wat wij bij Allpro zien is dat als onze schoonmakers/sters langs zijn geweest en de werkplekken en de pantry weer schoon zijn, dat deze langer schoon blijven. Goed voorbeeld doet goed volgen. Bijvoorbeeld door lege kopjes mee te nemen naar de keuken en alles in de vaatwasser te zetten.

Naast reguliere schoonmaak

Naast de schoonmaak van kantoren bieden we ook andere diensten, zoals glasbewassing en gevelreiniging. En heeft u een vloer die goed onderhouden moet worden of echt goed schoongemaakt moet worden? Wij hebben de vloeronderhoud specialisten in huis. Verhuist u naar een nieuw pand of is uw pand verbouwd? Dan nemen we graag de opleveringsschoonmaak uit handen.

Nog even op een rij wat we allemaal doen

  • We maken een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen
  • We controleren de kwaliteit van het schoonmaakwerk en of alles naar wens is
  • Ook aanvullende diensten voeren we graag voor u uit
  • Onze medewerkers/sters zijn representatieve schoonmaakprofessionals

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.