Home / Schoonmaak kantoren

Schoonmaakbedrijf voor kantoren

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals
Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor Allpro

Een schoon kantoor biedt tal van voordelen voor uw werknemers en klanten. Niet alleen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kantoor er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet, maar regelmatig schoonmaken verwijdert ook stof, vuil en ziektekiemen die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Stof en vuil kunnen zich snel ophopen, zich verstoppen op plaatsen waar een gewone dweilbeurt niet bij kan en dure apparatuur beschadigen.

Regelmatige reiniging van tapijt helpt de levensduur van het tapijt te verlengen en voorkomt onbedoelde slijtage of schade door minder zichtbare stoffen zoals huidvetten of voedselresten. Door het kantoor vrij te houden van stof, vuil en ziektekiemen wordt ook het werkplezier van de werknemers verhoogd, omdat zij kunnen werken in een veilige omgeving met een betere luchtkwaliteit.

Wat kunt u zelf doen om uw kantoor schoon te houden?

Een schoon kantoor is een belangrijk onderdeel van het netjes houden van de werkplek. Het is belangrijk om regelmatig schoon te maken en specifieke routines te hebben voor het opruimen van rommel of het organiseren van rommel. Zorgen voor een schone omgeving betekent ook dat iedereen zijn eigen rommel en afval opruimt in plaats van het door iemand anders te laten opruimen. Zorg er bovendien voor dat u alle werknemers aanmoedigt om niet alleen de eigen afval op te ruimen, maar ook die van een ander. Als iedereen actief deelneemt aan het schoonhouden, zorgt dat voor een opgeruimde kantooromgeving waarin taken efficiënter en productiever worden uitgevoerd.

Voordelen van het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor het schoonhouden van kantoren

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van kantoren is nuttig voor elk bedrijf. Professionele schoonmakers kunnen de algemene sfeer van een kantoor verbeteren en ervoor zorgen dat het personeel minder tijd kwijt is aan het schoonmaken zelf.

Bovendien kunt u er met een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zeker van zijn dat uw oppervlakken en vloeren grondig worden ontsmet. Professionele schoonmakers gebruiken ook vaker producten en apparatuur die de levensduur van kantoormeubilair, tapijt en andere oppervlaktematerialen op uw werkplek verlengen.

Al met al is het inhuren van een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf voor kantoorschoonmaak een uitstekende manier om de hygiëne op kantoor op peil te houden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het personeel productief kan werken.

Welke werkzaamheden voert schoonmaakbedrijf Allpro uit voor uw kantoor

Allpro is een professioneel schoonmaakbedrijf dat uitgebreide schoonmaakdiensten voor kantoren levert. Ons bekwaam personeel zorgt ervoor dat elke kantoorruimte de hoogste kwaliteit van dienstverlening krijgt. Van afstoffen, stofzuigen en dweilen, tot het schoonmaken van keuken, toiletten en douches. We wassen ook ramen, reinigen tapijten en boenen vloeren, zodat kantoren er schoon en uitnodigend uitzien voor uw werknemers, klanten en bezoekers. Bij Allpro begrijpen we hoe belangrijk het is om hygiënische kantooromstandigheden te handhaven om productiviteit, gezondheid en welzijn in de kantooromgeving te garanderen.

Wat we allemaal schoonmaken

-Bureaus, tafels, telefoons en kasten afnemen
-Legen van afval- en papierbakken
-Periodiek vloeronderhoud
-Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten reinigen en bijvullen
-Schoonmaken van computerschermen, toetsenborden en muizen
-Toiletten en douches schoonmaken en leveren van sanitaire middelen

Kantoorschoonmaak doen we zo milieuvriendelijk mogelijk

Allpro zet zich in voor een gezondere kantooromgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor kantoorschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Voor het kantoor betekent dit het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.

Voor ieder kantoor een schoonmaakoplossing

Laat ons uw kantoor stralen! Onze uitgebreide schoonmaak biedt meer dan alleen reguliere diensten; we zijn ook gespecialiseerd in glasbewassing en gevelonderhoud. Verhuisd naar een nieuwe ruimte of onlangs gerenoveerd? Laat onze opleveringsschoonmaak u de stress uit handen nemen – zodat u zich kunt richten op wat voor uw bedrijf het belangrijkst is.

Flexibel zoals u dat wilt

Op uw kantoor is tijd van essentieel belang en het is belangrijk om dingen efficiënt gedaan te krijgen. Daarom geven wij prioriteit aan het leveren van flexibele schoonmaakdiensten om aan elke behoefte tegemoet te komen. Het maakt niet uit of u een eenmalige schoonmaakbeurt of regelmatige service nodig heeft – ons team past de plannen aan op basis van wat voor u het beste werkt! Laat ons een helpende hand bieden zodat de dagelijkse werkdruk een zorg minder is.

Duidelijke en transparante communicatie

Bij Allpro begrijpen we het belang van professionaliteit en open communicatie als het gaat om onze schoonmaakdiensten. We zijn er trots op ervoor te zorgen dat onze klanten bij elke stap volledig op de hoogte zijn; van het in detail bespreken van het dienstenaanbod tot het geven van regelmatige updates tijdens het proces.

Wij geven de voorkeur aan de relatie met onze klanten boven alles en luisteren actief naar feedback om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Open communicatie is een essentieel onderdeel van ons streven naar uitmuntendheid en zorgt er uiteindelijk voor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen voor uitzonderlijke schoonmaakoplossingen.

Kwaliteitschecks en een beter resultaat

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Dit doen we aan de hand van de DKS-methode (Dagelijks Kontrole Systeem). Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat.

Schoonmaakexperts met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze schoonmaak experts zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw kantoor in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!

 

U heeft altijd één vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op om u op de hoogte te brengen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We staan altijd voor u klaar

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! We begrijpen dat er soms onverwachts iets tussenkomt en dat er op het laatste moment schoongemaakt moet worden.

Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Nog even op een rij wat we allemaal doen

  • We maken een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen
  • We controleren de kwaliteit van het schoonmaakwerk en of alles naar wens is
  • Ook aanvullende diensten voeren we graag voor u uit
  • Onze medewerkers/sters zijn representatieve schoonmaakprofessionals

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn kantoor?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw kantoor maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons kantoor aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
voor uw kantoor? Zoek niet verder

Waarom probeert u het niet eens? Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten zien wat we voor u kunnen doen.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.