Home / Schoonmaak school

Schoonmaak school

Voor een schone leer-en speelomgeving

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Als leerlingen/studenten en hun ouders het schoolgebouw binnenlopen, is de eerste indruk bepalend. Een leeg flesje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk ook al is de ruimte verder stof- en vlekvrij. Ook is het belangrijk dat baby’s, peuters en kleuters in een schone omgeving kunnen spelen.

Of het nu om een school, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of een peuterspeelzaal gaat, medewerkers van Allpro gaan voor de schoonmaak van scholen altijd voor het beste resultaat.

Efficiency in schoonmaak van scholen

We denken graag mee over het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van hun opdracht. Dus als er bepaalde ruimtes niet dagelijks worden gebruikt, dan hoeven deze ook niet dagelijks schoongemaakt te worden. We stemmen de schoonmaak af op uw rooster en de bezetting van de school. Is het druk, dan doen we meer dan als het rustig is.

Gastvrije en betrokken en schoonmaakmedewerkers vormen ook het visitekaartje van uw school. We gedragen ons naar de regels van de school.

Naast reguliere schoonmaak van scholen

Naast de reguliere schoonmaak van scholen bieden we ook andere diensten, zoals glasbewassing en gevelreiniging. Verhuist u naar een nieuwe school of is uw school verbouwd? Dan nemen we graag de opleveringsschoonmaak uit handen.

Als onderwijs instelling hebben wij behoefte aan een flexibele, kwalitatief goede en transparante schoonmaakpartner. Allpro bewijst iedere dag dat wij met de keuze voor Allpro de juiste gemaakt hebben. De ervaringen met Allpro zijn al jaren onveranderd goed. Als opdrachtgever heb ik zowel met leidinggevende als de uitvoerende medewerkers goed contact, en een eventueel probleem wordt snel verholpen. Door samen flexibel in uitvoering te zijn, houden wij ons mooie gebouw in een optimale onderhoudsstaat.

Rutger van den Bosch

Hoofd Facilitaire zaken, Krimpenerwaard College

Allpro verzorgt al jarenlang naar tevredenheid de dagelijkse, reguliere schoonmaak van onze locaties. Tevens zetten wij Allpro in voor periodiek onderhoud van onze vloeren en indien voorkomend voor een opleveringsschoonmaak. Allpro is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt en meedenkt over de optimale invulling van de werkzaamheden. Het directe contact met Oscar en Yvonne Peeters en de flexibiliteit van het vakkundig personeel zijn grote pluspunten alsmede de concurrerende prijsstelling.

Els Maasdam

Directeur bestuurder, Kinderopvang KindeRdam

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.