Home / Schoonmaak verzorgingshuizen

Schoonmaak verzorgingshuizen

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals
Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf voor verzorgingshuizen Allpro

In verzorgingshuizen is een schone en prettige leefomgeving een vanzelfsprekendheid. Sterker nog, het is zelfs noodzakelijk dat ze regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om kwetsbare, oudere mensen niet bloot te stellen aan risico’s.

Allpro snapt dit. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring in het schoonmaken van verzorgingshuizen en zorginstellingen. Onze schoonmaak experts zijn gekwalificeerd en gemotiveerd om de hoogste kwaliteit schoonmaak te leveren. Wij begrijpen dat hygiëne van groot belang is in verzorgingshuizen en daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers regelmatig getraind worden op de meest recente hygiëneprotocollen.

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten en technieken om ervoor te zorgen dat de omgeving veilig is voor bewoners, medewerkers en bezoekers. Onze flexibele dienstverlening zorgt ervoor dat wij onze schoonmaakdiensten kunnen aanpassen aan de specifieke wensen van elk verzorgingshuis. Onze prioriteit is te allen tijde een schone en veilige omgeving te creëren voor de bewoners en medewerkers van het verzorgingshuis.

Wij staan altijd klaar voor onze klanten om ervoor te zorgen dat wij aan hun wensen voldoen en eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Goede en hygiënische leefomgeving binnen uw verzorgingshuis

Goede en hygiënische leefomgeving binnen uw verzorgingshuis
In uw eigen thuissituatie wordt u niet zo snel ziek worden van de bacteriën die daar aanwezig zijn. Voor cliënten in een verzorgingshuis is dat anders. Ze hebben een minder goed functionerend immuunsysteem en zijn daardoor vatbaarder. Bovendien brengen andere cliënten of zorgverleners allerlei ziektekiemen mee. Daarom is het essentieel dat uw verzorgingshuis wordt schoongemaakt door professionele schoonmakers. Naast dat wij ervaring hebben met het grondig schoonmaken van de verschillende woonruimtes en gezamenlijke ruimtes in het verzorgingshuis, zorgen we er ook voor dat, indien wij dat nodig vinden, ook desinfecteren.

Visitekaartje van uw zorginstelling

Gastvrije en betrokken schoonmaak professionals vormen ook het visitekaartje van uw zorginstelling. We weten dat interactie met medewerkers, cliënten en bezoekers belangrijk zijn in de totale beleving van uw zorginstelling.

Voor ieder verzorgingshuis een schoonmaakoplossing

Naast de reguliere schoonmaak bieden we ook andere schoonmaakdiensten voor verzorgingshuizen, zoals afwassen, glasbewassing en gevelreiniging. Maar ook het leveren van sanitaire middelen doen we graag, zodat u volledig ontzorgd wordt. Betrekt u een nieuw verzorgingshuis of is uw huidige pand verbouwd? Dan nemen we graag de opleveringsschoonmaak uit handen.

Flexibele schoonmaakdiensten
voor ieder verzorgingshuis

Uw verzorgingshuis wordt gerund volgens vaste afspraken en tijden. Wij snappen dat. Uw flexibiliteit is onze belangrijkste prioriteit. We weten dat u het druk heeft en we willen u helpen op elke manier die bij u past.

Wij bieden u een reeks schoonmaakdiensten aan die worden aangepast aan uw behoeften. Of u nu een eenmalige schoonmaakdienst nodig heeft of een regelmatig schoonmaakschema, wij hebben voor iedere wens een oplossing en denken daar graag met u mee.

Duidelijke en transparante communicatie

Wanneer u een schoonmaakbedrijf voor uw verzorgingshuis inhuurt, verwacht u professionaliteit en open communicatie. Bij Allpro nemen we die verwachtingen serieus. Wij communiceren altijd duidelijk en transparant met onze klanten. Of het nu gaat om het bespreken van de schoonmaakdiensten die wij leveren of het geven van updates over onze voortgang, wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn.

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het onderhouden van een goede relatie met onze klanten. Daarom nemen we altijd de tijd om naar feedback te luisteren en eventuele zorgen van onze klanten aan te pakken. We hopen dat we door een open communicatie de hoge kwaliteit schoonmaakdiensten kunnen blijven leveren die onze klanten verwachten en verdienen.

 

Schoonmaak experts met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze schoonmaak experts zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw zorginstelling in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!

Eén vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op om u op de hoogte te brengen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment hulp nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

Wat onze klanten zeggen

Ik hoef alleen maar te bellen en Oscar en zijn team staan klaar om mij te helpen. Dat kan iemand zijn om de Cohort afdeling schoon te maken, een offerte om de badkamervloeren anti-slip te maken, tot een extra raamzemen beurt. Wij werken al 14 jaar samen. Communicatie is altijd goed en ze zijn vriendelijk en scherp geprijsd. Keep up the good work!
Mandy Cleophas

Manager diensten, Zorginstelling de Zellingen

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van ons verzorgingshuis?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw verzorgingshuis maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons verzorgingshuis aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
voor uw verzorgingshuis? Zoek niet verder

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.