Home / Schoonmaak verzorgingshuizen

Schoonmaak verzorgingshuizen

Alles voor een schone leefomgeving

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

In verzorgingshuizen is een schone en prettige leefomgeving een vanzelfsprekendheid. Sterker nog, het is zelfs noodzakelijk dat ze regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om kwetsbare, oudere mensen niet bloot te stellen aan risico’s.

Allpro snapt dit. Met onze jarenlange ervaring nemen we alle voorzorgsmaatregelen om dit in goede banen te leiden.

Visitekaartje van uw zorginstelling

Gastvrije en betrokken schoonmaakmedewerkers vormen ook het visitekaartje van uw zorginstelling. We weten dat interactie met medewerkers, cliënten en bezoekers belangrijk zijn in de totale beleving van uw zorginstelling.

Naast reguliere schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak bieden we ook andere diensten, zoals afwassen, glasbewassing en gevelreiniging. Betrekt u een nieuw verzorgingshuis of is uw huidige pand verbouwd? Dan nemen we graag de opleveringsschoonmaak uit handen.

Ik hoef alleen maar te bellen en Oscar en zijn team staan klaar om mij te helpen. Dat kan iemand zijn om de Cohort afdeling schoon te maken, een offerte om de badkamervloeren anti-slip te maken, tot een extra raamzemen beurt. Wij werken al 14 jaar samen. Communicatie is altijd goed en ze zijn vriendelijk en scherp geprijsd. Keep up the good work!

Mandy Cleophas

Manager diensten, Zorginstelling de Zellingen

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.