Home / Schoonmaak van bedrijven

Schoonmaak van bedrijven

  • Beste prijs – kwaliteit
  • Flexibel
  • Afspraak = afspraak
  • 1 vast aanspreekpunt
Hoe kunnen wij u helpen?

Allpro is sinds 1987 groot geworden met de schoonmaak van bedrijven. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland. We verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs-en winkelpanden, zorginstellingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Wat doen we allemaal bij bedrijfsschoonmaak

De schoonmaak van bedrijven is wat we doen. Dit kan een eenmalige schoonmaak zijn tot het volledig ontzorgen. Naast de reguliere schoonmaak verzorgen wij ook:

Glasbewassing
Gevelreiniging
Verwijderen van graffiti
Vloeronderhoud
Opleveringsschoonmaak
Leveren van sanitaire middelen

 

Welke bedrijven maken we schoon? 

Allpro is gespecialiseerd in de zakelijke schoonmaak in Zuid-Holland. We zijn actief in verschillende branches.

 

Schoonmaken van kleine en grote kantoorpanden

Een schoon kantoor biedt tal van voordelen voor uw werknemers en klanten. Niet alleen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kantoor er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet, maar het regelmatig schoonmaken van uw kantoor verwijdert ook stof, vuil en ziektekiemen die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Stof en vuil kunnen zich snel ophopen, zich verstoppen op plaatsen waar een gewone dweilbeurt niet bij kan en dure apparatuur beschadigen.

Schoonmaak van scholen

Een schone school is van groot belang voor het welzijn van leerlingen en de docenten. Hierbij gaat het niet alleen om het schoonmaken van klaslokalen, maar ook om het reinigen van sanitaire voorzieningen, gangen, trappenhuizen, sportzalen en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Schoonmaak van verzorgingshuizen

In verzorgingshuizen is een schone en prettige leefomgeving een vanzelfsprekendheid. Sterker nog, het is zelfs noodzakelijk dat ze regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om kwetsbare, oudere mensen niet bloot te stellen aan risico’s.

Schoonmaak van schepen en scheepswerven

Op een werf wordt hard gewerkt. Het is daarom meer dan prettig om dit te doen in een schone omgeving. En als een schip klaar is of na een proefvaart, dan moet ook deze worden schoongemaakt. Allpro heeft de ervaring en kennis voor het grondig schoonmaken van scheepswerven en schepen.

Schoonmaak van winkelcentra

Of er nu een winkel of een volledig winkelcentrum schoongemaakt moet worden, Allpro ontzorgt u volledig. Door onze ervaring letten wij op de kleinste details. Zowel in het winkelcentrum als daaromheen moet het aantrekkelijk eruit zien voor het winkelend publiek.

VvE schoonmaak 

De flatgebouwen en appartementencomplexen van VvE’s en woningbouwverenigingen worden intensief gebruikt door zowel bewoners als bezoekers. Dan is het van belang dat alle gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, de galerij, het trappenhuis en de liften schoon, netjes en representatief zijn. Naast schoonmaakdiensten voor de VvE kunnen we voor u ook huismeesterdiensten verzorgen.

Schoon is bij ons ook echt schoon!

Onze specialisten hebben allemaal vakspecifieke opleidingen afgerond. Zoals VCA, VCA Vol, opleiding schoonmaak en opleiding vloeronderhoud. We hebben een vast schema voor heel veel panden, maar we werken ook op afroep en periodiek.

Kwaliteitschecks en een beter resultaat

Is er een periode schoongemaakt bij uw bedrijf? Dan evalueren we de kwaliteit. Dit doen we aan de hand van de DKS-methode (Dagelijks Kontrole Systeem). Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat.

Schoonmaakexperts met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze schoonmaak experts zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de schoonmaak van uw kantoor in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!

Onze specialisten hebben ook allemaal vakspecifieke opleidingen afgerond. Zoals VCA, VCA Vol, opleiding schoonmaak en opleiding vloeronderhoud.

 

U heeft altijd 1 vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op om u op de hoogte te brengen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We staan altijd voor u klaar

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! We begrijpen dat er soms onverwachts iets tussenkomt en dat er op het laatste moment schoongemaakt moet worden.

Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Wat zeggen onze klanten

Als onderwijs instelling hebben wij behoefte aan een flexibele, kwalitatief goede en transparante schoonmaakpartner. Allpro bewijst iedere dag dat wij met de keuze voor Allpro de juiste gemaakt hebben. De ervaringen met Allpro zijn al jaren onveranderd goed. Als opdrachtgever heb ik zowel met leidinggevende als de uitvoerende medewerkers goed contact, en een eventueel probleem wordt snel verholpen. Door samen flexibel in uitvoering te zijn, houden wij ons mooie gebouw in een optimale onderhoudsstaat.

Rutger van den Bosch

Hoofd Facilitaire zaken, Krimpenerwaard College

Allpro verzorgt al jarenlang naar tevredenheid de dagelijkse, reguliere schoonmaak van onze locaties. Tevens zetten wij Allpro in voor periodiek onderhoud van onze vloeren en indien voorkomend voor een opleveringsschoonmaak. Allpro is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt en meedenkt over de optimale invulling van de werkzaamheden. Het directe contact met Oscar en Yvonne Peeters en de flexibiliteit van het vakkundig personeel zijn grote pluspunten alsmede de concurrerende prijsstelling. 

Els Maasdam

Directeur Bestuurder , Kinderopvang KindeRdam

Wij werken sinds 2018 met Allpro cleaning services. Bij ons, een bedrijf met loodsen in combinatie met kantoorruimtes hebben wij echt een cleaning service nodig die snel en dynamisch kan handelen. Allpro verzorgt precies wat wij nodig hebben en mocht er van het plan afgeweken worden, dan hebben zij binnen no-time een oplossing paraat.

Christine Buitelaar

Office manager, Zwijnenburg Shipyard

Ik hoef alleen maar te bellen en Oscar en zijn team staan klaar om mij te helpen. Dat kan iemand zijn om de COVID afdeling schoon te maken, een offerte om de badkamervloeren anti-slip te maken, tot een extra raamzemen beurt. Wij werken al 14 jaar samen. Communicatie is altijd goed en ze zijn vriendelijk en scherp geprijsd. Keep up the good work!

Mandy Cleophas

Manager diensten, Zorginstelling de Zellingen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
voor uw bedrijf? Zoek niet verder

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.