Home / Schoonmaak van bedrijven / Glasbewassing

Professionele glasbewassing voor uw bedrijf

Een schone en duurzame oplossing
Hoe kunnen wij u helpen?

Het is belangrijk voor uw bedrijf om een professionele en representatieve uitstraling te hebben. Een van de manieren om dit te bereiken, is door regelmatig professionele glasbewassing uit te laten voeren. Schone ramen en gevels geven niet alleen een goede indruk aan klanten en bezoekers, maar dragen ook bij aan een gezonde werkomgeving voor medewerkers.
Glasbewassing is geen gemakkelijke taak en vereist specifieke kennis en vaardigheden. Het is daarom aan te raden om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor deze taak. Wij beschikken over de juiste apparatuur en technieken om ramen en gevels grondig en efficiënt te reinigen.

Bovendien, door regelmatig professionele glasbewassing uit te laten voeren, kunt u de levensduur van uw ramen en gevels verlengen. Vuil en vervuiling kunnen namelijk leiden tot beschadiging en verkleuring van glas.
Kortom, professionele glasbewassing is van groot belang voor bedrijven om een professionele en representatieve uitstraling te behouden en een gezonde werkomgeving te creëren. 

Glasbewassing voor bedrijven

Een schoon en glanzend gebouw geeft een goede indruk en laat zien dat u zorgt voor uw bedrijf. Helaas, met de dagelijkse vervuiling en het gebruik van het gebouw, kan het onvermijdelijk zijn dat ramen, gevels en andere glasoppervlakken vervuild raken en hun helderheid verliezen.
Hier kunnen wij u bij helpen. Onze professionele glasbewassingsdiensten zorgen ervoor dat uw gebouw er altijd op zijn best uitziet. Of het nu gaat om het wassen van ramen binnen of buiten, gevelreiniging of het verwijderen van hardnekkige vlekken, ons team van ervaren professionals heeft de juiste tools en technieken om elk glasoppervlak grondig te reinigen.

Dit omvat ook het behandelen van glasoppervlakken met speciale producten om verkleuring en beschadiging te voorkomen. Dit helpt om uw ramen helderder en langer schoon te houden. Wij zijn flexibel en onze diensten stemmen we af op uw specifieke behoeften en budgetten.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom werken wij op een tijdstip dat het beste uitkomt voor uw bedrijf, zonder uw dagelijkse activiteiten te hinderen. Wij zorgen er ook voor dat onze glazenwassers discreet en professioneel zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste opvallende aanwezigheid.

 

Streeploos ramen van uw kantoor wassen met osmosewater

Allpro glazenwassers gaan voor een streeploos resultaat, van laag tot hoog. Als er geen ladders of hoogwerkers gebruikt kunnen worden gebruiken we een telescoop met het Telewash-systeem. Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water of osmosewater.

In normaal leidingwater zitten zouten en mineralen die op je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende zichtbare druppeltjes.

Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is water waar de mineralen en zouten uit zijn gehaald. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd.

Deze methode werkt zonder raamwissen. Ook bij zonnig weer. Na verdamping blijven er geen zouten of mineralen achter op de ramen, dus geen vlekken.

Glasreiniging op hoogte met de ladder

Werken op hoogte vormt een van de grootste risico’s binnen de glazenwassers-en gevelreinigingsbranche. Daarom is het van het grootste belang dat dit veilig gebeurt. Welke methode we hanteren is onder andere afhankelijk van de hoogte van het gebouw.

Werken met de ladder gebeurt minder vaak. Deze methode gebruiken we alleen voor echte laagbouw.

Glasbewassing op hoogte met de telescoop

Onze ervaren glazenwassers gebruiken hiervoor een gespecialiseerd Telewash-systeem met telescoop om glasoppervlakken tot 13 meter hoogte vakkundig en zonder strepen te reinigen! Het verwijderen van vuil en aanslag van ramen die lange tijd niet zijn schoongemaakt kan wat extra inspanning vergen – onze zachte borstelsteel is perfect voor deze klus en zorgt elke keer weer voor een vlekkeloos resultaat.

Let op! Als u de ramen voor het eerst sinds lange tijd laat wassen met dit systeem, dan kan het zijn dat we het meer dan 1 keer moeten wassen. Glas is namelijk poreus, waardoor er de eerste keer vuil uit uw glas komt.

Glazen wassen op hoogte met de hoogwerker

Met onze hoogwerker kunnen onze professionele glazenwassers een perfecte afwerking bereiken, zelfs op een hoogte tot 32 meter. Deze krachtige en handige oplossing zorgt voor brandschone ramen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Gevelreiniging header

Gevelreiniging voor bedrijven

Naast glasbewassing kunnen we er ook voor zorgen dat uw gevel weer schoon en glanzend is, zodat uw bedrijf weer de professionele uitstraling krijgt die het verdient. Of het nu gaat om het reinigen van gevels van baksteen, beton, hout, staal, kunststof of glas, wij hebben de juiste methoden en middelen om uw gevel weer als nieuw te maken. Onze gevelreiniging experts zorgt ervoor dat uw gebouw er weer uitnodigend uitziet voor uw klanten en medewerkers.

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. Zo moeten de ramen aan de buitenkant vaker schoongemaakt worden dan aan de binnenkant. En hanteren we voor laagbouw andere methoden dan voor hoogbouw. Samen met u stellen we een maatwerkplan op voor uw beglazing, maar ook voor uw kozijnen. Zodat uw ramen en kozijnen in topconditie blijft. 

En als we toch op grote hoogte werken, checken we eventuele gebreken en geven dit door aan u.

Veiligheid voorop bij glazenwassen

Bij Allpro geven we prioriteit aan de veiligheid van glazenwassers, medewerkers, bewoners en omstanders. Wij zorgen voor een zo veilig mogelijke werkomgeving met onze VCA-certificering en elk van onze teamleden is uitgerust met een VOG-certificaat om bekwaamheid in hun vakgebied te garanderen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van geldige vakdiploma’s waaronder SVS glazenwassersdiploma en diploma’s Basisveiligheid (VCA) zodat zij met een gerust hart alle werkzaamheden op hoogte veilig kunnen uitvoeren.

Glasbewassing doen we duurzaam

Onze professionele glazenwassers gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten om uw ramen schoon te maken. Wij gebruiken geen chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu en we zorgen ervoor dat er geen waterverspilling plaatsvindt tijdens het wassen van ramen.

Onze methoden zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook efficiënter en effectiever. Onze geavanceerde technieken zorgen voor een diepere reiniging en een langer houdbare glans, zodat uw ramen er langer schoon uitzien. Wij zorgen ervoor dat uw ramen er weer als nieuw uitzien, zonder dat daar een grote impact op het milieu tegenover staat. Door deze duurzame methoden zal uw bedrijf de professionele uitstraling hebben die het verdient zonder zich zorgen te maken over de impact op het milieu.

Nog even op een rij wat we allemaal doen

  • Glasbewassing binnen én buiten
  • Zowel voor kantoorpanden als vrijstaande huizen
  • Ontzorgen door periodiek schoonmaken van alle ramen en kozijnen
  • Maatwerk behandelplan
  • Afspraken over de kwaliteit
  • Goed opgeleide vakmensen die veilig en vakkundig te werk gaan
  • Checken van gebreken op plekken waar u niet komt.

Duidelijke en transparante communicatie

Wanneer u een schoonmaakbedrijf voor de glasbewassing voor uw bedrijf inhuurt, verwacht u professionaliteit en open communicatie. Bij Allpro geloven we dat goede communicatie de sleutel is tot een succesvolle klantrelatie. We zetten ons in voor een open dialoog en luisteren naar de feedback van onze klanten, zodat we de hoogste kwaliteit glazenwassersdiensten kunnen blijven leveren. Ons ervaren team biedt persoonlijke ondersteuning tijdens elke stap van het proces – van het bespreken van service-opties met klanten vooraf tot het op de hoogte houden tijdens de duur van het project.  

Schoonmaak experts met passie voor ons vak

U kunt altijd rekenen op Allpro voor kwaliteitsservice en -producten. Onze schoonmaak experts zijn getrainde professionals die trots zijn op hun werk, dus u weet dat de glasbewassing van uw bedrijf in goede handen is, wat voor project of agenda ze ook hebben!

Eén vast aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen. En als er iets verandert, nemen we zelf contact op om u op de hoogte te brengen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We staan altijd voor u klaar

Wij begrijpen dat er soms iets onverwachts gebeurt en dat u op het laatste moment hulp nodig heeft.

Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning voor al onze klanten.

Allpro, samen voor schoon

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaak voor bedrijven. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland en we verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs-en winkelpanden, zorginstellingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Als wij schoonmaken, dan doen wij dat ook goed. Schoonmaak is onze basis. Maar we doen veel meer. Denk aan periodiek vloeronderhoud. Ook kunnen we uw gevel reinigen. En we verwijderen graffiti op uw gevel.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.