Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Allpro en haar MVO beleid

 

 

 

Bij Allpro gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. We voelen ons betrokken bij de samenleving en het milieu en streven naar duurzame oplossingen in alles wat we doen. Onze MVO-toewijding wordt weerspiegeld in de volgende pijlers:

  • duurzame inkoop
  • duurzame dienstverlening
  • duurzame energie
  • duurzaam personeelsbeleid

MVO in de praktijk

Allpro zet haar dienstverlening, producten en processen zo efficiënt mogelijk in waardoor wij de eco-footprint van ons bedrijf, onze activiteiten en van onze mensen verkleinen. Allpro heeft recentelijk een nieuw online portal voor haar personeel gelanceerd. Een systeem waarmee communicatie en betrokkenheid worden verbeterd en papierstromen verdwijnen.

Als schoonmaakbedrijf willen we ook bijdragen aan een schoner milieu. Dus kiezen we alleen voor machines en reinigingsmaterialen die passen binnen ons milieubeleid. Zo gebruiken wij voornamelijk milieuvriendelijke producten. Dit zijn duurzame schoonmaakproducten waarmee je water en schoonmaakproduct bespaart door middel van een handig systeem dat zelf doseert.

Kennis, eerlijkheid en veiligheid

Maar het is niet alleen de aanschaf van groene middelen en materialen, maar ook de kennis over het gebruik daarvan. Zo worden onze medewerkers opgeleid om zo duurzaam mogelijk schoon te maken, bijvoorbeeld in spaarzaam watergebruik.

Wij geloven daarnaast in eerlijke arbeidspraktijken en zorgen ervoor dat al onze medewerkers eerlijk worden behandeld en een veilige werkomgeving hebben. Dit draagt bij aan de tevredenheid van ons team en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Schoonmaakbedrijf Allpro mvo-1

Een schone en verantwoorde toekomst

Allpro streeft ook naar energie-efficiëntie in al onze processen. Van onze dagelijkse werkzaamheden tot het gebruik van moderne technologieën, we werken continu aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Wanneer u Allpro kiest, kiest u niet alleen voor hoogwaardige schoonmaakdiensten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw keuze voor Allpro een verschil kan maken. Samen streven we naar een schone en verantwoorde toekomst voor iedereen.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?
Zoek niet verder

Waarom probeert u het niet eens? Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten zien wat we voor u kunnen doen.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag