Home / Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

  • Beste prijs-kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Representatieve professionals

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel Allpro

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Krimpen aan den IJssel dat zowel betaalbaar als betrouwbaar is, zoek dan niet verder dan Allpro. We hebben een breed scala aan schoonmaakdiensten die aan uw behoeften voldoen, en ons ervaren team van schoonmakers zal altijd een stapje extra doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

We begrijpen dat ieders schoonmaakbehoefte anders is, dus we bieden een flexibele aanpak die op maat gemaakt kan worden om aan uw individuele eisen te voldoen. Of u nu eenmalige schoonmaakdiensten of regelmatige schoonmaakondersteuning nodig hebt, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

De beste service voor uw geld

Wanneer u een schoonmaakdienst nodig heeft voor uw bedrijf in Krimpen aan den IJssel, is het belangrijk om er een te vinden met concurrerende prijzen en een flexibel schema. Onze professionele medewerkers van topkwaliteit zullen elke opgedragen klus snel klaren – hoe groot of klein het project ook is!

Flexibele schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf in Krimpen aan den IJssel

Uw flexibiliteit is onze belangrijkste prioriteit. We weten dat u het druk heeft en we willen u helpen op elke manier die bij u past.

Schoonmaak zoals u dat wilt

We weten dat ieders behoeften anders zijn, daarom bieden we een reeks op maat gemaakte schoonmaakpakketten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een eenmalige dieptereiniging wilt voor uw bedrijf in Krimpen aan den IJssel of wekelijkse schoonmaak – alles kan. Wij ontwikkelen samen met u een betaalbaar plan dat zowel in uw budget als in uw planning past

Of het nu gaat om kantoorgebouwen, scholen, verzorgingshuizen of winkelcentra, alle klanten krijgen van ons dezelfde persoonlijke aandacht.

Voor ieder bedrijf in Krimpen aan den IJssel een geschikte schoonmaakoplossing

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan bedrijven in de regio. Naast algemene kantoorschoonmaak zijn we ook gespecialiseerd in glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Wij zijn ook gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak, dus of u nu een nieuw pand betrekt of uw pand laat verbouwen, wij kunnen u helpen. Ons team van betrouwbare professionals zorgt ervoor dat alles wordt geregeld, zodat u zich kunt ontspannen en op andere zaken kunt concentreren.

 

 

Alle bedrijven in Krimpen aan den IJssel maken wij schoon…

Wij maken schoon voor alle bedrijven in Krimpen aan den IJssel. Dit geldt voor enkele bedrijven, maar ook bedrijven op een bedrijventerrein, zoals:

  • De Krom
  • Parrallelweg
  • Stormpolder

…in een groot aantal branches

Wij zijn actief in de volgende branches: kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen. Maar ook vve huismeesterdiensten verzorgen we voor u.

Wij zijn professionals met passie voor ons vak

Onze medewerkers zijn getrainde professionals die passie hebben voor hun vak en trots zijn op hun werk. Dit betekent dat u bij Allpro altijd kunt rekenen op kwalitatieve service en producten. Samen met u maken we een schoonmaakschema dat werkt voor uw bedrijf, en we staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

U heeft altijd één vast aanspreekpunt

Het beste van alles is dat wij 1 vast aanspreekpunt bieden. Dus als u vragen heeft of iets wilt bespreken, zijn we maar 1 telefoontje verwijderd. Ook als er iets verandert, nemen we zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan

We staan altijd voor u klaar

We begrijpen dat schoonmaken niet altijd bovenaan uw prioriteitenlijstje staat. Daarom zijn wij er om te helpen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat 24/7 ondersteuning biedt aan al onze klanten. Of u nu een eenmalige of een terugkerende schoonmaakdienst nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. En als u ooit een last-minute schoonmaak nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er altijd om te helpen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een vaste schoonmaker/schoonmaakster verwachten?

Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers. Mocht een vaste medewerker ziek zijn of met vakantie, dan werken we met vaste vervangers. We brengen u hiervan altijd vooraf op de hoogte.

Kan ik professionele schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmakers worden altijd op de locatie van onze opdrachtgevers ingewerkt door een rayonleidster. Zij is altijd beschikbaar voor zowel u als onze schoonmakers.

Wat kost het laten schoonmaken van mijn bedrijf?

Bij Allpro bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of dit nu eenmalige schoonmaak is of volledig ontzorgen, Allpro denkt met u mee. Aan de hand van de schoonmaakopdracht voor uw bedrijf maken wij de prijs voor u.

Moeten er schoonmaakmiddelen bij ons bedrijf aanwezig zijn?

Nee, Allpro zorgt altijd voor de juiste schoonmaakmiddelen en materialen. In overleg kunnen we uiteraard ook offreren exclusief schoonmaakmiddelen en materialen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Allpro zet zich in voor een gezondere omgeving op een duurzamere manier. Daarom zetten wij ons in voor bedrijfsschoonmaak die veilig en milieuvriendelijk is. Dit betekent het gebruik van groene schoonmaakproducten en recycling waar mogelijk.
Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen.

Wat zijn de tijdstippen waarop schoongemaakt wordt?

Samen met u stemmen we de schoonmaaktijden af.

Wat kan ik verwachten nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

Is er een periode schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Hierbij checken we steekproefsgewijs de resultaten en leggen deze vast. Samen met de schoonmaak collega nemen we deze resultaten door en delen we kennis en ervaringen. En kijken we of en waar het nog beter kan. Zo werken we naar een steeds beter resultaat voor u.

Met wie kan ik contact opnemen nadat jullie zijn gestart met schoonmaken?

U heeft bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt. Dus als u vragen heeft of wat wilt bespreken, dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd. Ook als er iets wijzigt, dan nemen wij zelf contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ons buiten de normale kantooruren nodig? Geen probleem! Daarom bieden we 24/7 ondersteuning voor al onze klanten – bel ons en we komen zo snel mogelijk!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
in Krimpen aan den IJssel? Zoek niet verder

Waarom probeert u het niet eens? Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten zien wat we voor u kunnen doen.
We reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.