Home / Schoonmaakdiensten

Onze schoonmaakdiensten

  • Van eenmalige schoonmaak tot volledig ontzorgen
  • Beste prijs-kwaliteit
  • 1 vast aanspreekpunt
Hoe kunnen wij u helpen?

Allpro is sinds 1987 groot geworden met schoonmaak. Met meer dan 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone omgeving. We zijn vooral actief in Zuid-Holland. We verzorgen dagelijks de schoonmaak van ruim 100 kantoren, bedrijfs-en winkelpanden, zorginstellingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en peuterspeelzalen.

Wij maken alles schoon, geen uitzonderingen

Als wij schoonmaken, dan doen wij dat ook goed. Schoonmaak is onze basis. Maar we doen veel meer. Denk aan het schoonmaken van koffie apparaten en bijvullen, het verwisselen van theedoeken en handdoeken en deze wassen. Maar ook het water geven van de planten doen wij graag.

Heeft u een mooie vloer liggen en wilt u die ook graag mooi houden? Dan maken wij deze ook weer helemaal schoon. We zorgen voor periodiek vloeronderhoud. Wilt u ook de buitenkant van uw gebouw schoon hebben? Geen probleem. Onze glazenwassers zorgen er voor dat uw ramen weer helemaal schoon worden. Ook kunnen we uw gevel reinigen. En we verwijderen graffiti op uw gevel.

Gevelreiniging

Een gevel is het eerste wat uw klanten en medewerkers zien van uw gebouw. Door graffiti en de tand des tijds kan de aanblik van kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkelcentra verminderen. Door middel van gevelreiniging verwijderen we deze aanslag.

Als de gevel er niet meer mooi en schoon uitziet, ga dan niet zelf aan de slag, maar neem contact op met Allpro. Het renoveren, onderhouden of schoonmaken van uw gevel is namelijk specialistisch werk. We hanteren hierbij verschillende methoden, afhankelijk van het type aanslag en het type ondergrond.

Glasbewassing

Het regelmatig wassen van ramen van uw kantoorpand of vrijstaande woning zorgt voor prettig zicht en goede lichtinval. En daarnaast zorgt een gewassen gebouw voor een professionele uitstraling. We vergeten uiteraard de directe omlijsting en kozijnen niet. Ieder gebouw heeft weer z’n specifieke aanpak. Zowel met ladder, een telescoop of hoogwerker, Allpro kan alle soorten glasbewassing aan. Schoon en veilig!

Naast glasbewassing kunnen we aanvullend periodiek of éénmalig uw gevel reinigen om de rest van uw gevel in conditie te houden. Aluminium, beton, steen, kunststof of rvs, voor ons geen probleem!

Graffiti verwijderen

Een gevel is het eerste wat uw klanten en medewerkers zien van uw gebouw. Graffiti op uw gebouw is erg vervelend en ontsiert de uitstraling. Gelukkig kunnen we dit prima verwijderen. Zelf graffiti verwijderen is niet verstandig. Het is namelijk essentieel om te weten wat exact de ondergrond is en welke verf is gebruikt. Op basis hiervan wordt namelijk bepaald welke methode van reinigen gebruikt gaat worden.

Bouwopruiming

Vanwege gebrek aan tijd en een tekort aan vakmannen heeft het opruimen van de werkplek niet de hoogste prioriteit. En voor de hoofdaannemer is het soms een gevoelige kwestie om met betrouwbare relaties allerlei discussies aan te gaan over het opruimen van de bouwplaats. Bouwopruiming uitbesteden is daarom vaak een goede oplossing.

Met een Allpro bouwopruimer is uw bouwplaats zo opgeruimd en blijft schoon. Zodat uw vakmensen hun werk goed en volgens de planning kunnen uitvoeren. Dat scheelt u tijd en geld! En omdat de bouwplaats er netjes en verzorgd bij ligt, neemt de kans op ongevallen ook af.

Opleveringsschoonmaak

Bij een opleveringsschoonmaak worden ruimtes gebruiksklaar opgeleverd. Denk hierbij aan een verbouw of nieuwbouw van een pand. Maar ook als u gaat verhuizen met uw bedrijf.
Of wilt u uw pand verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat het pand er brandschoon uitziet voordat er eventuele kopers komen kijken.

Vloeronderhoud

Als u een mooie vloer ook graag mooi wilt houden, dan is vloeronderhoud essentieel. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren. Dagelijks lopen er tientallen mensen overheen. En er willen ook nog wel eens wat dingen op de vloer vallen. Daarnaast zorgen vuil en vocht voor slijtage.

Naast schone werkplekken, pantry’s, wc’s is een schone en mooi onderhouden belangrijk voor het werkplezier van uw medewerkers en om een goede indruk te maken. Ook met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk maken en dan is de vloer zeer belangrijk. De soort vloer bepaalt welk onderhoud nodig is. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks als periodiek onderhoud en reiniging nodig..

Schoonmaken van zonnepanelen

Nu uw zonnepanelen op uw dak liggen, wilt u ze ook schoon hebben en houden. Sommige bedrijven zeggen dat het schoonhouden van uw zonnepanelen wel tot 25% rendement scheelt. Dat is niet waar, we leggen graag uit hoe het zit.

Uw zonnepanelen kunt u natuurlijk zelf schoonmaken. Wij leggen uit hoe u dat het beste kunt doen. Als u niet veel behoefte heeft om op een hoge ladder of op uw dak bezig te zijn met het schoonmaken van uw zonnepanelen, dan nemen wij dat graag van u over. Wij leggen graag uit hoe wij dit aanpakken.

Sanitaire voorzieningen

Ook sanitaire voorzieningen regelen we graag voor u!

Naast het schoonmaken van uw kantoor, zorginstelling of school leveren wij ook sanitaire middelen. Handdoekautomaten, toilettollen en zeepdispensers en andere sanitaire producten worden aangevuld indien nodig. Zo bent u er zeker van dat alle sanitaire ruimtes tip top in orde zijn.
Dit alles doen we, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Schoon is bij ons ook echt schoon!

Onze specialisten hebben allemaal vakspecifieke opleidingen afgerond. Zoals VCA, VCA Vol, opleiding schoonmaak en opleiding vloeronderhoud. We hebben een vast schema voor heel veel panden, maar we werken ook op afroep en periodiek.

Glashelder in verwachtingen

Het is van belang dat er in kaart wordt gebracht waar u behoefte aan heeft. Bent u op zoek naar schoonmaak werkzaamheden op vaste momenten? Of zoekt u juist een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging? Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten. In overleg inventariseren wij al uw eisen en wensen. U kunt dan aangeven welke schoonmaakwerkzaamheden u wilt uitbesteden en wanneer u wilt dat deze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Op basis hiervan stellen we een schoonmaakplan voor u op. Tussentijds onderhouden wij goed contact en leggen de zaken vast. 

 

Evaluatie van het schoonmaakwerk

Is er schoongemaakt bij u? Dan evalueren we de kwaliteit. Dit doen we met zowel de medewerker en u als klant. Instructie en begeleiding van de medewerker doen we ook intensief, dat vinden we heel belangrijk. Daarnaast controleren de leidinggevenden altijd alles af.

Schoonmaak 1

Schoonmaak en duurzaam gaan hand in hand

Bij duurzaam schoonmaken komen er verschillende dingen kijken. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk milieubewuste keuzes gemaakt worden. Het gaat wel om hygiëne dus er mag niet worden ingeleverd op kwaliteit. Duurzame schoonmaak bestaat uit het gebruik van geschikte methodes en het vermijden van agressieve schoonmaakmiddelen.

Een voorbeeld hiervan is bleekwater. In bleekwater zit chloor wat erg slecht is voor het milieu. Dus in plaats van chloor maken wij schoon met een natuurlijke zeep of een allesreiniger. Deze zijn even hygiënisch en minder schadelijk voor het milieu.

Het gebruik van schoonmaakmiddelen is maar een klein onderdeel van het geheel. Het belangrijkste onderdeel binnen de schoonmaakbranche om duurzaam te kunnen zijn is de duurzame inzetbaarheid van mensen. Dit doen we door simpelweg goed voor onze medewerkers te zorgen.

Wat zeggen onze klanten

Als onderwijs instelling hebben wij behoefte aan een flexibele, kwalitatief goede en transparante schoonmaakpartner. Allpro bewijst iedere dag dat wij met de keuze voor Allpro de juiste gemaakt hebben. De ervaringen met Allpro zijn al jaren onveranderd goed. Als opdrachtgever heb ik zowel met leidinggevende als de uitvoerende medewerkers goed contact, en een eventueel probleem wordt snel verholpen. Door samen flexibel in uitvoering te zijn, houden wij ons mooie gebouw in een optimale onderhoudsstaat.

Rutger van den Bosch

Hoofd Facilitaire zaken, Krimpenerwaard College

Allpro verzorgt al jarenlang naar tevredenheid de dagelijkse, reguliere schoonmaak van onze locaties. Tevens zetten wij Allpro in voor periodiek onderhoud van onze vloeren en indien voorkomend voor een opleveringsschoonmaak. Allpro is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt en meedenkt over de optimale invulling van de werkzaamheden. Het directe contact met Oscar en Yvonne Peeters en de flexibiliteit van het vakkundig personeel zijn grote pluspunten alsmede de concurrerende prijsstelling.

Els Maasdam

Directeur Bestuurder , Kinderopvang KindeRdam

Wij werken sinds 2018 met Allpro cleaning services. Bij ons, een bedrijf met loodsen in combinatie met kantoorruimtes hebben wij echt een cleaning service nodig die snel en dynamisch kan handelen. Allpro verzorgt precies wat wij nodig hebben en mocht er van het plan afgeweken worden, dan hebben zij binnen no-time een oplossing paraat.

Christine Buitelaar

Office manager, Zwijnenburg Shipyard

Ik hoef alleen maar te bellen en Oscar en zijn team staan klaar om mij te helpen. Dat kan iemand zijn om de COVID afdeling schoon te maken, een offerte om de badkamervloeren anti-slip te maken, tot een extra raamzemen beurt. Wij werken al 14 jaar samen. Communicatie is altijd goed en ze zijn vriendelijk en scherp geprijsd. Keep up the good work!

Mandy Cleophas

Manager diensten, Zorginstelling de Zellingen

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een vraag, laat het vooral weten. Wij helpen graag en reageren binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag.